feature-img

Vad är ett passersystem?

Ett passersystem är en typ av elektroniskt låssystem. Istället för att använda sig av vanliga nycklar använder man så kallade nyckelbrickor när det kommer till ett passersystem. Detta är både säkrare och smidigare än att använda sig av vanliga lås. Det är säkrare eftersom varje nyckelbricka är kopplad till en viss person. Samtidigt sparas alla in- och utpasseringar i ett elektroniskt system. Man kan därför ha full koll på vilken person som har befunnit sig i ett visst utrymme under en viss tid. Skulle man råka tappa bort sin nyckelbricka räcker det också med att spärra den istället för att behöva byta lås som i fallet med vanliga lås. Med ett passersystem går det även att göra så att bara vissa personer har tillgång till särskilda utrymmen i den fastighet eller kontorsbyggnad det gäller.

Passersystem är också smidigare eftersom det räcker med att hålla upp nyckelbrickan mot det elektroniska låset för att öppna en dörr. Det är betydligt enklare än att öppna ett traditionellt lås, framför allt i de fall då man har händerna fulla.

Vi hjälper dig från början till slut

Vi kan hjälpa dig från början till slut när det kommer till passersystem. Du kan köpa de från oss, vi kan installera de åt dig och vi sköter underhållet av de. Det betyder också att du bara behöver ha kontakt med oss istället för flera olika aktörer när du skaffar dig ett system av detta slag.

feature-img

Kombinera olika säkerhetssystem

För högsta möjliga säkerhetsnivå rekommenderar vi dig att kombinera flera olika säkerhetssystem. Det kan till exempel handla om ett elektroniskt låssystem av detta slag kombinerat med inbrottslarm och övervakningskameror. Då ska det mycket till för att någon obehörig ska lyckas bryta sig in i din byggnad!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify