feature-img

AB

Välkommen till oss på AB! Vi är företaget för dig som vill förse din fastighet eller din arbetsplats med en ökad säkerhetsnivå. Vi hjälper dig med allt från försäljning till installation och underhåll av passersystem, inbrottslarm, övervakningskameror och andra säkerhetssystem. Vi erbjuder också olika typer av serviceavtal. Vi kan helt enkelt göra vardagen för dig, dina hyresgäster eller dina anställda tryggare!

Fungerar inte ditt säkerhetssystem?

Är det något med ditt säkerhetssystem som inte fungerar som det ska? Då behöver du bara kontakta oss på AB så kommer vi så fort vi kan och fixar det som är fel med det. Är det oklart var felet ligger börjar vi med en felsökning och sätter därefter igång med själva reparationen.

feature-img

Vår adress

Vi på AB har 3 i Gnesta som vår adress. Vi erbjuder dock inte enbart våra tjänster i just Gnesta, utan i flera olika delar av landet. Det inkluderar bland annat andra orter i Södermanland som Nyköping, Strängnäs och Eskilstuna. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa oss eller använda något av våra kontaktformulär.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify