En säkrare vardag

Vi är ett företag som kan hjälpa dig att få en säkrare vardag. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Passersystem

En av de typer av säkerhetssystem som vi erbjuder är passersystem. Dessa elektroniska låssystem är både säkrare och smidigare än vanliga lås. Det beror bland annat på att varje nyckelbricka är kopplad till en viss person, varje gång någon öppnar en dörr med sin bricka registreras det i ett datorsystem, och om någon skulle råka tappa bort sin bricka går det att spärra just den brickan istället för att behöva byta lås. Vi erbjuder försäljning, installation och underhåll av passersystem.

img

Inbrottslarm

Vi erbjuder även försäljning, installation och underhåll av inbrottslarm. Dessa är av förklarliga skäl också utmärkta att ha i en byggnad ur ett säkerhetsperspektiv eftersom de vid inbrott börjar tjuta vilket i sig kan vara nog för att skrämma iväg inbrottstjuvarna. Dock larmar de även polisen och/eller det vaktbolag du har anlitat, så förhoppningsvis kan de gripa förövarna. Vi erbjuder larm av typerna ASSA ARX, Galaxy, DSC Neo samt Vanderbilt och är en polisgodkänd larminstallatör.

img

Övervakningskameror

Ännu ett säkerhetssystem som vi erbjuder försäljning av samtidigt som vi kan hjälpa dig med både installationen och underhållet av det är övervakningskameror. Också dessa leder av uppenbara skäl till en ökad säkerhetsnivå eftersom de kan fånga förövarna på film. Det bästa är dock om du kombinerar samtliga dessa säkerhetssystem, alltså passersystem, inbrottslarm och övervakningskameror. Då kan du verkligen känna dig trygg! Vi erbjuder övervakningskameror av typerna Axis, Bosch och Hikvision.

img

Rådgivning

Behöver du rådgivning kring säkerhetssystem? Då kan vi självklart också förse dig med det. Det kan till exempel handla om vilket passersystem, vilken sorts inbrottslarm och/eller vilka övervakningskameror som vi tror hade passat dina behov och önskemål bäst.